Tehnologii
HTML

Versiune actualizată a markup hipertext. HTML5 vă permite să creați un lanț de text logic, precum și să introduceți noi etichete capabile să îmbunătățească interacțiunea cu motoarele de căutare.

În multe privințe, aceasta afectează, de asemenea, promovarea site-ului, deoarece oferă o perspectivă asupra motoarelor de căutare asupra informațiilor dintr-o sursă.

Înțelegem că, odată cu dezvoltarea tehnologiei IT, designul joacă o importanță critică, fie că este vorba de crearea unui site sau de dezvoltarea unei aplicații.

Foaia de stil cascadă CSS este responsabilă pentru întregul design de pe site și știm cum să îl aplicăm pentru a vă face resursa unică în ochii utilizatorilor.

CSS 3
Javascript

De ani de zile, acest limbaj de programare a servit drept credință și adevăr pentru dezvoltarea aplicațiilor Android.

Maeștrii noștri știu cum să lucreze cu el la un nivel profesional și și să dezvolte pe el aplicații mobile adorabile pentru Android.

Poate cea mai importantă parte din punct de vedere al componentei tehnice, pentru că toți ne place nu numai să ne uităm la site, ci și să interacționăm cu el în tot felul de moduri.

Limbajul de programare PHP este un limbaj actualizat în mod constant, care în fiecare an ne aduce noi caracteristici tehnice pentru a le introduce în produsul dvs.

PHP
IOS

Cea mai discutată limbă din lume creată de Apple.

Acesta a fost întotdeauna și va fi limba cea mai solicitată din punct de vedere comercial în care are loc crearea de aplicații mobile ios.

Contactați-ne