Servicii de creare și promovare a site-urilor web

Crearea și dezvoltarea de site-uri web
Crearea și dezvoltarea de site-uri web

Creare site Chisinau este un proces complex, care necesită îmbunătățiri permanente, control greu și o grămadă de timp pentru a face site-ul dvs. să devină unic printre restul. De aceea, dezvoltarea site-urilor este o lucrare complexă, care include o echipă de profesioniști (programator, designer și așa mai departe.) Comandând serviciul de creare a site-ului de la noi, la ieșire veți obține un site gata și unic la cheie.

Suntem întotdeauna pregătiți pentru o conversație constructivă cu clienții noștri și vă vom ajuta să verificați ce site va fi cel mai relevant pentru afacerea dvs., fie că este vorba de un magazin online, de o pagină de destinație, de un site de cărți de vizită sau de un site corporativ. Să nu pierdeți șansa și să utilizați serviciul de creare a site-urilor la comandă în Chișinău și Moldova cu Web-Think.

Dezvoltarea aplicațiilor android in Moldova

Dezvoltarea de aplicații mobile este o parte integrantă a unei afaceri online care atrage noi clienți. De aceea, echipa noastră este angajată în crearea de aplicații pentru Android, luând în considerare toate subtilitățile acestui proces.

Crearea unei aplicații de calitate sub android necesită o muncă minuțioasă începând cu programarea și depanarea sa, terminând cu un design unic. Prin urmare, noi și partenerii noștri de dezvoltare de aplicații mobile în cadrul android -Studio Webmaster, putem oferi crearea de aplicații Android la prețuri avantajoase.

Dezvoltarea aplicațiilor IOS în Moldova
Dezvoltarea aplicațiilor IOS în Moldova

O nouă eră, o nouă tehnologie. Nu este un secret că dezvoltarea ios este un pas spre viitor, deoarece are în arsenalul său un limbaj de programare care este acum unul dintre cele mai populare și căutate în termeni comerciali.

Echipa de profesioniști Web-Think este gata să efectueze întregul set de lucrări de construire și dezvoltare a aplicațiilor mobile pe ios, unde veți obține un produs care va depăși concurenții dvs. în soluții tehnice și de design.

Implementarea sistemului CRM

Implementarea CRM, adica a unui instrument de gestionare a relatiilor cu clientii poate parea simpla... Dar nu este!

Dezvoltare chatbot
Dezvoltare chatbot

Ce este un chatbot? Daca nu cunoasteti definitia acestui termen curios, trebuie sa stiti ca este destul de normal. Deoarece acest cuvant nu face parte din lexicul limbii romane. Fiecare dintre aceste cuvinte are un inteles propriu. ”chat” inseamna ”discutie”, iar bot este doar forma prescurtata a cuvantului robot; pe scurt ”chatbot”. Un chatbot este un program de calculator conceput pentru a simula o conversatie cu utilizatorii umani, in special pe internet.

Magazin online la cheie

Elaborarea și crearea unui magazin online necesită pregătire. Ce tip de site ar trebui să alegeți? Cine îl poate crea? Ce informații trebuie să fie incluse? Mai jos găsiți o prezentare generală a întrebărilor pe care trebuie să vi le puneți înainte de a începe.

 

Web Think sunt o echipă de profesioniști

Lucrând pe piața tehnologiilor IT, arătăm pentru prima dată că nimic nu este imposibil. De mai bine de 10 de ani dezvoltăm site-uri și aplicații mobile în Chișinău și Moldova. Suntem mândri de munca noastră și suntem gata să ne asumăm orice provocare, indiferent cât de descurajantă pare în primul rând. Web-think are tehnologii precum HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, IOS și multe altele.

Având în vedere că clienții noștri doresc întotdeauna să vadă în site-ul lor sau în aplicația lor că o caracteristică care va atrage cât mai mulți clienți posibil și va multumi ochii lor, nu ne mai rămâne timp pentru o comunicare bidirecțională, asculta și consulta toate comentariile și sugestiile clienților noștri. Comanda servicii de creare site precum și dezvoltarea de aplicații mobile ios, android puteți chiar acum la un preț favorabil. Nu pierdeți șansa de a vă cufunda în lumea digitală.

Contactați-ne