Crearea și dezvoltarea unei aplicații mobile personalizate

Lăsați-vă în lumea tehnologiei cu Web-Think

Serviciile noastre

Crearea și dezvoltarea de site-uri web
Crearea și dezvoltarea de site-uri web

Creare site Chisinau este un proces complex, care necesită îmbunătățiri permanente, control greu și o grămadă de timp pentru a face site-ul dvs. să devină unic printre restul. De aceea, dezvoltarea site-urilor este o lucrare complexă, care include o echipă de profesioniști (programator, designer și așa mai departe.) Comandând serviciul de creare a site-ului de la noi, la ieșire veți obține un site gata și unic la cheie.

Suntem întotdeauna pregătiți pentru o conversație constructivă cu clienții noștri și vă vom ajuta să verificați ce site va fi cel mai relevant pentru afacerea dvs., fie că este vorba de un magazin online, de o pagină de destinație, de un site de cărți de vizită sau de un site corporativ. Să nu pierdeți șansa și să utilizați serviciul de creare a site-urilor la comandă în Chișinău și Moldova cu Web-Think.

Dezvoltarea aplicațiilor android in Moldova
Dezvoltarea aplicațiilor android in Moldova

Dezvoltarea de aplicații mobile este o parte integrantă a unei afaceri online care atrage noi clienți. De aceea, echipa noastră este angajată în crearea de aplicații pentru Android, luând în considerare toate subtilitățile acestui proces.

Crearea unei aplicații de calitate sub android necesită o muncă minuțioasă începând cu programarea și depanarea sa, terminând cu un design unic. Prin urmare, noi și partenerii noștri de dezvoltare de aplicații mobile în cadrul android -Studio Webmaster, putem oferi crearea de aplicații Android la prețuri avantajoase.

Dezvoltarea aplicațiilor IOS în Moldova
Dezvoltarea aplicațiilor IOS în Moldova

O nouă eră, o nouă tehnologie. Nu este un secret că dezvoltarea ios este un pas spre viitor, deoarece are în arsenalul său un limbaj de programare care este acum unul dintre cele mai populare și căutate în termeni comerciali.

Echipa de profesioniști Web-Think este gata să efectueze întregul set de lucrări de construire și dezvoltare a aplicațiilor mobile pe ios, unde veți obține un produs care va depăși concurenții dvs. în soluții tehnice și de design.

Implementarea sistemului CRM
Implementarea sistemului CRM

Implementarea CRM, adica a unui instrument de gestionare a relatiilor cu clientii poate parea simpla... Dar nu este!

Dezvoltare chatbot
Dezvoltare chatbot

Ce este un chatbot? Daca nu cunoasteti definitia acestui termen curios, trebuie sa stiti ca este destul de normal. Deoarece acest cuvant nu face parte din lexicul limbii romane. Fiecare dintre aceste cuvinte are un inteles propriu. ”chat” inseamna ”discutie”, iar bot este doar forma prescurtata a cuvantului robot; pe scurt ”chatbot”. Un chatbot este un program de calculator conceput pentru a simula o conversatie cu utilizatorii umani, in special pe internet.

Magazin online la cheie
Magazin online la cheie

Elaborarea și crearea unui magazin online necesită pregătire. Ce tip de site ar trebui să alegeți? Cine îl poate crea? Ce informații trebuie să fie incluse? Mai jos găsiți o prezentare generală a întrebărilor pe care trebuie să vi le puneți înainte de a începe.

 

CREAREA SITE-URILOR ȘI APLICAȚIILOR MOBILE ÎN CHIȘINĂU ȘI MOLDOVA LA PREȚURI AVANTAJOASE

Web Studio Web-Think deschide noi oportunități în legătură cu deschiderea sezonului de vară. Suntem mereu gata să ajutăm și să oferim un pachet avantajos de servicii de dezvoltare aplicațiilor mobile în Chișinău și Moldova


  • Dezvoltarea aplicațiilor mobile IOS, android
  • IOS App de la 1100
  • Aplicații Android de la 700

 

Tehnologiile cu care lucrăm

HTML

Versiune actualizată a markup hipertext. HTML5 vă permite să creați un lanț de text logic, precum și să introduceți noi etichete capabile să îmbunătățească interacțiunea cu motoarele de căutare. În multe privințe, aceasta afectează, de asemenea, promovarea site-ului, deoarece oferă o perspectivă asupra motoarelor de căutare asupra informațiilor dintr-o sursă.

CSS 3

Înțelegem că, odată cu dezvoltarea tehnologiei IT, designul joacă o importanță critică, fie că este vorba de crearea unui site sau de dezvoltarea unei aplicații. Foaia de stil cascadă CSS este responsabilă pentru întregul design de pe site și știm cum să îl aplicăm pentru a vă face resursa unică în ochii utilizatorilor.

Javascript

De ani de zile, acest limbaj de programare a servit drept credință și adevăr pentru dezvoltarea aplicațiilor Android. Maeștrii noștri știu cum să lucreze cu el la un nivel profesional și și să dezvolte pe el aplicații mobile adorabile pentru Android.

PHP

Poate cea mai importantă parte din punct de vedere al componentei tehnice, pentru că toți ne place nu numai să ne uităm la site, ci și să interacționăm cu el în tot felul de moduri. Limbajul de programare PHP este un limbaj actualizat în mod constant, care în fiecare an ne aduce noi caracteristici tehnice pentru a le introduce în produsul dvs.

IOS

Cea mai discutată limbă din lume creată de Apple. Acesta a fost întotdeauna și va fi limba cea mai solicitată din punct de vedere comercial în care are loc crearea de aplicații mobile ios.

Lucrările noastre

Шиномонтаж в Кишиневе
my lash expert
Sweet Bakery
ClotHes
Melisa.Foto
D.Martinez
Shop Tech
Servis Auto
Swimming club
Sport Food

Despre noi

Echipa de profesioniști Web Think

Lucrând pe piața tehnologiei IT, nu este primul an care arată că nu este nimic imposibil. Ne ocupăm de dezvoltarea aplicațiilor mobile în Chișinău și Moldova de peste 10 ani. Ne mândrim cu munca noastră și suntem gata să preluăm proiectul de orice complexitate, indiferent cât de intimidant pare inițial.

Având în vedere că clienții noștri doresc întotdeauna să vadă pe site-ul sau aplicația punctul culminant care va atrage cât mai mulți clienți posibil și va încânta ochiul lor, nu regretăm timp pentru comunicarea bidirecțională, ascultăm și sfătuim toate comentariile și sugestiile clienților noștri. Comandați serviciile de dezvoltarea aplicațiilor mobile ios, android puteți chiar acum la un preț avantajos. Nu ratați șansa de a plonja în lumea digitală.

Ce spun clienții noștri

Valeriu Barcov

O mulțime de timp am fost de gând să se mute afacerea mea pe internet, dar nu a îndrăznit să facă acest lucru. Specialiștii companiei mi-au sfătuit cum și ce să fac în toate etapele și am decis să încerc. Am comandat servicii complete pentru construirea site-ului, dezvoltarea de aplicații pe android și ios. A durat mult timp pentru a dezvolta întregul complex de lucrări,dar a meritat. Mulțumesc.

Serghei Suravschi

M-am gândit mult la cine să comande crearea unui site, pentru că îmi dau seama că sunt necesare soluții non-standard pentru o afacere pe internet. După ce m-am uitat la portofoliul Web-Think, am decis să comand dezvoltarea site-ului. La ieșire, am primit un site stabil cu un design creativ.

Egor Dashkevich

Întotdeauna mi-am dorit ca clienții mei să aibă posibilitatea de a utiliza aplicația care va simplifica comanda serviciului meu. Așa că am comandat dezvoltarea unei aplicații mobile pe android de la compania Web-Think. Mulțumesc foarte mult!

Lavrenti Smirnov

Site-ul meu a avut nevoie de mult timp de reproiectare și am decis să dau această sarcină responsabilă unui studio profesional. Mi-a plăcut faptul că specialiștii studioului sunt cu adevărat profesioniști în domeniul lor, m-au consultat întotdeauna și mi-au dat sfaturi bune. Sunt mulțumit de toată munca.

Iosif Kashkarev

De ani de zile, îmi conduc afacerea online și, recent, realizând că trebuie să țin pasul cu vremurile, am decis să comand o aplicație pe ios într-un studio Web-Think. Băieții au aflat ce aveam nevoie și au început să lucreze. Multe lucruri am învățat despre dezvoltarea ios, deoarece specialiștii companiei m-au consultat întotdeauna înainte de a introduce noi instrumente. Sunt dispus să continui să cooperez cu tine.